Gå på spa med barnen

Avhannah

Gå på spa med barnen

Det finns många roliga aktiviteter du kan göra tillsammans med dina barn. En del är fartfyllda och äventyrliga. Men om du och barnen behöver koppla av kan det vara passande med en lugnare aktivitet. Ni kan till exempel gå på spa tillsammans.

Spabehandlingar för barn

Om ni befinner er i Åre finns det spa för barn på lyxhotellet Copper Hill. Det finns flera olika spabehandlingar att välja bland som är särskilt framtagna och anpassade för barn. Det som skiljer sig från behandlingar för vuxna och barn är att de är kortare då behandlingarna är 20 minuter långa, vilket är det som äldre barn klarar av. Det finns till exempel avslappnande och skön massage och ansiktsbehandling. Det kostar 825 kr per behandling och ditt barn kommer få en upplevelse utöver det vanliga och chans att slappna av ordentligt. För att inte nämna att det även ger dig som förälder tid och utrymme för avslappning att ta med barnen på spa. Du kan själv gå och ta en behandling under tiden barnen behandlas. Därför kan det vara en bra idé att ta med barnen på spa. I priset ingår entré till hotellets spaavdelning med pool, bastu, gym och varma källor. Ni får även låna badrock, tofflor och handduk.

Det går att boka tid på mejlen eller genom att ringa in. Men tänk på att det alltid är bra att boka i förväg då Copper Hill är ett av Åres mest populära hotell med spaavdelning och många turister som söker sig dit. Om ni planerar att besöka Åre och vill gå på spa ska ni därför boka in er så snart som möjligt för att säkerställa att ni har plats. Avbokningen är helt kostnadsfri fram till 24 timmar före ankomst. Därefter tillkommer en avgift om ni behöver avboka närmare ankomst.

Om författaren

hannah administrator