Barnvagnsskylt - Hej och välkommen till vår lilla baby-shop!

Swedish Plate Baby-shop med Sveriges bästa barnvagnsskylt har flyttat.

Klicka på länken för att komma till den nya fräscha butiken.

Barnvagnsskylt i högsta kvalitet med både reflex och flagga - en unik present för ditt barn. Vi har även Barnvagnsskyltar med 2 flaggor.
Barnvagnsskylt med namn, datum och flagga.

Blogg om barnvagnsskylt.
Barnvagnsskyltar - den perfekta presenten!
Barnvagnsskyltar Swedish Plate.
Barnvagnsskylt original.

Här kan du handla personliga presenter till din bebis.
Populärast är en mycket fin Barnvagnsskylt - tack vare det reflektiva materialet 3M Scotchlite fungerar skylten som en reflex och gör att ni syns bättre i mörker. På skylten kan du skriva barnets namn och datum samt välja er flagga. Det får plats med upp till 20 tecken, så även långa namn ryms gott och väl. Är ni en internationell familj? Gör er skylt ännu snyggare och personligare och välj 2 flaggor!

Kontakt
Om oss
Barnvagnsskyltar on-line.
Barnvagnar on-line.

Skylt barnvagn i högsta kvalitet med både reflex och flagga - en unik present för ditt barn. Vi har även Barnvagnsskyltar med 2 flaggor.

Swedish Plate namnskylt till barnvagn.
Barnvagnsskylten Original Swedish Plate är en helt och hållet rostfri skylt, tillverkad i kvalitetsaluminium i storleken 25 x 7,5 cm. Den har rundade hörn och hål för upphängning, vilket gör det mycket enkelt att hänga upp den på barnvagnen med dom medföljande stripes linorna. Barnvagnsskylten fyller även en mycket viktig säkerhetsfunktion, tack vare att framsidan är gjord i äkta 3M Scotchlite reflexfolie. Detta är det bästa reflexmaterialet på en skylt och om du vill synas bra i mörkret ska du inte nöja dig med något annat reflexmaterial.
Kvalitetsskylt från Swedish Plate Registreringsskylt till barnvagn finns naturligtvis i olika standarder, där de billigare varianterna är gjorda i plast och dom dyrare i aluminium. Fördelen med en regskylt i plast är att den blir något lättare, men å andra sidan är reflexförmågan så gott som obefintlig. En billig skylt kan även vara gjord i tunn plåt som böjs lätt vid användning - även denna saknar reflexförmåga. Därför rekommenderar vi alla att köpa en kvalitetsskylt, oavsett om du ska köpa den till dig själv eller ge bort den till någon i present. En plåt från Swedish Plate kan kosta någon tia mer än andra skyltar – därför kan vi tillverka den av dom bästa materialen. Swedish Plate – Made in Sweden.
Välkommen!
Skylt barnvagn med 2 flaggor (liten bild).

Skylt barnvagn med 2 flaggor.

Barnvagnsskylt med datum.

SE Namnskylt barnvagn med flagga och datum.jpg.

Barnvagnsskylt med 2 flaggor på barnvagn.

Barnvagnsskylt med svenska och kinesiska flaggan.

Flera olika modeller av barnvagnsskyltar.

Populär skylt till nygifta.


Barnvagnsskylt på barn-net.
<body> <SPAN STYLE="display:none;"> <!-- At this place, you may place text for better search engine statistics. --> </SPAN> </body>